Hos oss har du öppet köp i 30 dagar. Byte på julklappar t.o.m 9/1 2022.

Frakt 49 kr Vi skickar inom 1–3 dagar Fri frakt vid köp över 1900 kr*

0 0 kr
Till Kassan

Söker du en säkerhetsväst?

På Börjes har vi allt till dig som ryttare och till din häst. Vi erbjuder säkerhetsvästar till både vuxna och juniorer. Välj bland ridutrustning i flera olika prisklasser och utformningar. Alla våra säkerhetsvästar är testade och godkända. En rutmönstrad väst gör den extra bekväm och flexibel. En säkerhetsväst ska sitta så nära kroppen som möjligt både av säkerhetsskäl men även bekvämlighet.

Välj en säkerhetsväst av högsta kvalité

I vårt sortiment finner du noggrant utvald utrustning för dig och din häst som är tillverkade av högsta kvalité. En ställbar säkerhetsväst är bekväm och en bra säkerhet för dig som ryttare. En skyddsväst tillverkas med lufthål som släpper ut fukt från kroppen. Vi erbjuder även en specifik skyddsväst som är noggrant utformad för just trav. Västen är stretchig, mjuk och smidig vilket passar utmärkt för dig som håller på med trav. Hos oss hittar du allt från en säkerhetsväst till ryttaren till utrustningen som är noggrant utformad till din häst.

Börjes hästbutik online

Vår webbshop innehåller allt inom ridsport till dig, din häst och stallet. Vi erbjuder ett brett utbud av ridkläder, utrustning och foder som ständigt kompletteras med nyheter. Vi erbjuder rid- och hästutrustning från flera olika varumärken i alla prisklasser.

Leverans: Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar.
Frakt: 49 kr. Vid köp över 1900 kr får du fri frakt (gäller ej produkter med extra frakttillägg)

Kundtjänst

Har du några frågor kring vårt sortiment, beställningar, betalning, returer eller byten? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor. Vi hjälper dig att hitta rätt säkerhetsväst som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.