Hos oss har du öppet köp i 30 dagar. Byte på julklappar t.o.m 9/1 2022.

Frakt 49 kr Vi skickar inom 1–3 dagar Fri frakt vid köp över 1900 kr*

0 0 kr
Till Kassan

Söker du en ny grimma och ett grimskaft till din häst?

En grimma och ett grimskaft är tillverkade för största säkerhet i alla situationer när du ska leda din häst till och från stallet eller hagen. Vi erbjuder ett brett och noggrant utvalt utbud av utrustning för dig och din häst. Välj bland flera olika modeller, märken och färger på grimmorna.

Hästutrustning av högsta kvalité

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av grimmor, grimskaft, nosludd och halsremmar. Välj bland ställbara lädergrimmor i mjukt läder, repgrimmor och dubbelsydda grimmor tillverkade i mjukt nylon. Flera av våra grimmor går även att komplettera med matchande grimskaft. Välj bland grimmor med fodring som är extra bekväma för din häst. Tycker du det är svårt att välja rätt grimma och grimskaft till din häst? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt utrustning till din häst.

Beställ en grimma online i vår hästbutik

Vår webbshop innehåller allt inom ridsport till dig, din häst och stallet. Vi erbjuder ett brett utbud av ridkläder, utrustning och foder som ständigt kompletteras med nyheter. Vi erbjuder rid- och hästutrustning från flera olika varumärken i alla prisklasser.

Leverans: Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar.
Frakt: 49 kr. Vid köp över 1900 kr får du fri frakt (gäller ej produkter med extra frakttillägg)

Kundtjänst

Har du några frågor kring vårt sortiment, beställningar, betalning, returer eller byten? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor. Vi hjälper dig att hitta rätt grimma och grimskaft som är noggrant utvald utifrån din häst och dina önskemål.