• Fri frakt vid köp över 500 kr
  • Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Enkel retur - 30 dagars öppet köp

Evenemang hos Börjes Hästsport


Vi vill kontinuerligt bjuda in dig till intressanta evenemang i våra butiker. Oftast bjuder vi in experter inom sitt område som håller en föreläsning och lär oss mer om sitt område. Hör gärna av dig till oss om du har tips eller önskemål om evenemang. 

Höstfest i Kungsbackabutiken, 6/10


När? 6 oktober, hela dagen.

Öppettider 6/10: 10–19
 

Mellan ca kl 10–16 så finns flera av våra mest populära leverantörer här: KRAFFT, Svenska foder, Brogaarden, Royal Canin och Svenska hundfoder. Självklart så har de med sig kunskap, inspiration och riktigt bra erbjudanden unika för dagen.

Dagen innan, den 5/10, så delar vi alla erbjudanden. Håll koll här eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och välj butik Kungsbacka för att få all info direkt till din mail.

 

Hoppas vi ses den 6 oktober.

Frågor? E-post: kungsbacka@borjes.se | Telefon: 0300-742 00🐴

Höstfest hos Börjes Kungsbacka 

Skördemarknad i Tingsryd, 5-7/10


Den 5-7 oktober är det dags för den traditionella Skördemarknaden hos Börjes Tingsryd. En av de största och mest omtyckta skördemarknaderna i Sverige. Avdelningarna på Börjes Varuhus fylls av bra erbjudanden, tävlingar, underhållning för barn och vuxna och i anslutning till Stallbacken så säljs det som alltid potatis, rotfrukter, lök, äpplen, fruktträd m.m till galet bra priser! Svenska delikatesser med ett lokalt ursprung och en stämning som du inte vill missa. 

 

Under marknadsdagarna blir det fest även i Hästaffären och vi kommer att ha bra erbjudanden till er! Vi återkommer med mer info så håll utkik i din mailbox när det närmar sig. Om du inte redan prenumererar på vårt nyhetsbrev så kan du registrera dig här och välj butik Tingsryd för att få all info direkt till din mail.

 

Du kan också få mer info på varuhusets Instagramkonto: @borjestingsrydvaruhus

 

Frågor? E-post: hastaffaren@borjes.se | Telefon: 0477-482 90

 

 

Höstfest hos Börjes Kungsbacka
 

Grundkurs i körning - Malmö, 14/10


Börjes Hästsport i Malmö arrangerar en grundkurs i körning med Pernilla Vigren som är specialiserad på körning. Pernilla är utbildad Equiopat, har stor erfarenhet av arbete med unghästar och tävlat i svår klass i sportkörning framgångsrikt.

 

Med en teoretisk och en praktisk del går vi igenom grunderna inom körning och även en kortare del kring de olika inkörningsmomenten.

 

Du som är med på kursen får en rabattkupong som ger dig 15% rabatt på tömkörnings- och körsutrustning. Kupongen gäller vid 1 tillfälle och är giltig i tre månader.

 

Det kommer att finnas utrymme för frågor och diskussioner. Den som vill har också möjligheten att få prova på att köra Pernillas fina häst, med hjälp av hennes coachning.

 

Vi bjuder på kaffe, fralla och fika under dagen.


När? 14 oktober

 

Tid nr 1 - teori: 9.00-11.00.
I butiken på Stora Bernstorp, Vassvägen 20, 23261 Arlöv. 

Tid nr 2 - praktiskt arbete, 12:00–14:00
Ridhuset på Södra Vallbyvägen 17 i Staffanstorp.
 

Kostnad
100 kronor per person. Betalning sker i butiken. Men! Du får ett presentkort hos oss på motsvarande summa att handla för så egentligen är det ingen kostnad! 

Anmälan
Anmälan sker via mail till: malmo@borjes.se
Obs! Begränsat antal platser.

 

Frågor? E-post: malmo@borjes.se | Telefon: 040-666 76 00

 

Varmt välkommen!

 

Höstfest hos Börjes Kungsbacka