Leveranstiden för vissa av våra produkter är just nu längre än normalt p.g.a Covid-19. Håll ut och kontakta oss vid frågor.

FRAKT 49 KR VI SKICKAR INOM 1-3 DAGAR FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1900 KR*

0 0 kr
Till Kassan

Lediga jobb

Butikschef till Kungsbacka


Börjes Hästsport är ett marknadsledande företag i Sverige när det gäller försäljning av produkter för häst och ryttare. Vi har ett brett sortiment som även inkluderar produkter för katt, hund och smådjur. Huvudkontoret ligger i Tingsryd, i Småland. I dagsläget har vi fyra butiker och via vår e-handel säljer vi till svenska, norska och danska marknaden.

Tjänsten som butikschef i Kungsbacka innebär att du är en ledare med personalansvar där huvuduppgiften är den dagliga driften av butiken och att coacha butikens medarbetare. Att du brinner för att leda och inspirera dina medarbetare samt skapa ett team där ni tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål för butiken ser vi som en självklarhet. Som vår butikschef är du en positiv förebild för dina medarbetare vilket innebär att du själv trivs med att vara ute på golvet i butik där du vill sälja varor och ge bra kundservice. Du vet vikten av att inspirera kunden och se till att ett besök hos Börjes är en positiv upplevelse så att kunderna väljer att komma tillbaka.

Vi anordnar emellanåt kundkvällar tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners och du är engagerad i att vidareutveckla och organisera dessa kvällar tillsammans med dina medarbetare.

Vem är du?

  • du är inspirerande och handlingskraftig genom att du arbetar som en kunddriven säljare i butiken
  • du är resultatinriktad genom att du vet hur man leder och fördelar arbetet så att butiken blir effektiv, inspirerande och lönsam
  • du har bra ledaregenskaper genom att du coachar och motiverar dina medarbetare
  • du har ett glatt humör som sprider sig till medarbetare och kunder
  • du hanterar schemaläggning av personal
  • du är ansvarsfull och gör analys av försäljningen
  • du ser till att vi har rätt sortiment på hyllorna
  • du ser till att du och dina medarbetare ger kunder i Kungsbacka med omnejd bästa tänkbara service
  • du samverkar med övriga butikschefer och kollegor inom Börjes Hästsport
  • du planerar och förbereder evenemang för kundkvällar

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Meriterande är bra kontakter och/eller erfarenhet inom hästsport, ridskolor, ridhus, etc.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjlighet till ett utvecklande och roligt uppdrag i ett företag med ett mycket starkt varumärke med en lång historia att bygga vidare på. Vi är ett gäng med duktiga medarbetare där du framgångsrikt leder oss att driva vår butik i Kungsbacka vidare framåt.

Omfattning: heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Lön: enligt överenskommelse.
Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan genom att skicka personligt brev och cv till anna@borjes.se