Öppettider i våra hästbutiker hittar du här

Frakt 49 kr Vi skickar inom 1–3 dagar Fri frakt vid köp över 1900 kr*

0 0 kr
Till Kassan
Börjestips
Ledigt jobb som webbadministratör/marknadsassistent

Ledigt jobb som webbadministratör/marknadsassistent

Vill du arbeta med en växande e-handel på en arbetsplats där utvecklingsresan är i full gång?

Vill du fördjupa dina nuvarande kunskaper inom marknad och kommunikation?
Är du duktig på att skriva och har ett intresse för färg och form?

Om ja, då kan det vara dig som vi söker efter och då till tjänsten som webbadministratör/ marknadsassistent!

Arbetsuppgifter

Under devisen ”Gör bygden levande – sedan 1944” har Börjes Tingsryd sedan en tid lagt ut kursen för expansion rörande all vår verksamhet; varuhuset i Tingsryd, de fysiska hästsportsbutikerna runt om i landet och så även e-handeln. Gällande e-handeln görs nu en av de största satsningarna i företagets historia. Att stärka upp organisationen med en duktig webbadministratör/medarbetare i vårt e-handelsteam är en av flera viktiga faktorer för en fortsatt framgångsrik e-handelssatsning.

Arbetet syftar i huvudsak till att göra vår produktinformation tillgänglig online där du är en del av vårt växande e-handelsteam. Du arbetar främst i vår e-handelsplattform med text och bild efter ett uppsatt flöde och strategi. Tillsammans med resten av e-handelsteamet kommer du att skapa och publicera inspirerande och relevant innehåll för våra målgrupper samt att hantera diverse administrativa uppgifter kopplade till e-handeln.

Ditt fokus ligger på att säkerställa att kunden får en bra upplevelse av att handla hos Börjes. Du har engagemanget och drivet för att sträva efter bättre och ständig utveckling. Du klarar att arbeta självständigt men har också förmågan att bidra i ett större team där samarbetsförmåga är mycket viktigt. Vi vill att du har ambitionen och ett tydligt engagemang i verksamheten. Vi vill gärna se oss själva som ”Småländskt prestigelösa” och vi hoppas att det är en företagskultur som tilltalar dig.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning/examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Liknande arbetsuppgifter inom e-handel är starkt meriterande.
  • Gärna yrkesvana inom marknad/kommunikation då du till viss del även kommer att komplettera vår marknadschef med arbete kring t.ex sociala medier, nyhetsbrev m.m.
  • Kunskaper inom textframställning och fotografering är meriterande men inget krav.
  • Du har gärna kunskaper i Adobe InDesign och Adobe Photoshop men behöver inte vara på en avancerad nivå.
  • Du hanterar det svenska språket mycket bra i skrift. Det här är ett krav då du hanterar texter som ska publiceras online.
  • Språkkunskaper inom danska eller norska är meriterande. Även en god förmåga att översätta kortare texter från engelska till svenska ses som ett plus.

Kunskap och intresse kring häst, och gärna även hund, ses som meriterande.


Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, eventuellt med inledande provanställning. 
Individuell lönesättning. 
Vi har kollektivavtal. 
Placeringsort Tingsryd.
Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-funktion, Björn Pettersson, bjorn.pettersson@borjes.se, tfn. 072-215 85 55.

Sista dag för ansökan, 11 april 2022. Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@borjes.se

Fler nyheter