Leveranstiden för vissa av våra produkter är just nu längre än normalt p.g.a Covid-19. Håll ut och kontakta oss vid frågor.

FRAKT 49 KR VI SKICKAR INOM 1-3 DAGAR FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1900 KR*

0 0 kr
Till Kassan
Börjestips
Evenemang hos Börjes Hästsport

Evenemang hos Börjes Hästsport

Vi på Börjes Hästsport arrangerar ofta olika evenemang såsom utbildningar, föreläsningar eller kurser i våra butiker. Vi deltar även på många mässor och tävlingar där du har chans att träffa oss eller fynda till unika mässpriser. Titta gärna in här lite då och då för att tal del av information om vad som är på gång. Vi ses!Kundkväll i Malmöbutiken


Kvällens tema: Vi pratar Näringslära


Vill du lära dig mer om näringslära och hur du bäst förser din häst med en välbalanserad och korrekt foderstat? Följande ämnen kommer tas upp under föreläsningen:

  • Hästen - en grovtarmsjäsare
  • Vikten av grovfoder
  • Vad gör näringen i kroppen?
  • Hur vi kan öka hästens välbefinnande via foderstaten

Vi planerar att hålla på i ca 1,5 timme beroende på intresse och antal frågor från er. 1 timmes föreläsning och 30 minuter för att ställa frågor.

Föreläsningen hålls av Trikems Rådgivare Charlotte Jansson. Charlotte har en BSc i Equine Studies från Melbourne Polytechnic samt en MSc i Equine Science från University of Edinburgh.

DATUM: Onsdagen den 29 september
TID: 18.30-20.00 (ca)
PLATS: Malmöbutiken  
ANMÄLAN: Via e-post (malmo@borjes.se), i butik eller per telefon, senast 27 sep
KOSTNAD: GratisKundkväll i Kungsbackabutiken


Välkommen till en lärorik och inspirerande kundkväll tillsammans med oss på Börjes Hästsport och några av Sveriges främsta leverantörer inom området; Svenska foder, Krafft, Brogaarden, Trikem och Royal Canin.

Under kvällen finns våra leverantörer tillgängliga för frågor och funderingar. Du har möjlighet att delta i vår tipspromenad där fina priser delas ut till vinnarna samt kan du delta i andra tävlingar under kvällens gång. Det bjuds även på en mängd olika rabatter samt fika! Helt klart något du inte vill missa!  

DATUM: Torsdagen den 30 september
TID: 17.30
PLATS: Kungsbackabutiken
ANMÄLAN: Via e-post (kungsbacka@borjes.se), i butik eller per telefon, senast 24 sep
KOSTNAD: Gratis

Tömkörningskurs i Malmöbutiken


Vi samlas i Malmöbutiken kl 10:00 där kunniga Pernilla Wigren under 1,5 h går igenom de teoretiska grunderna i tömkörning. Vi bjuder här på kaffe/saft och smörgås.

Kl 12:30 samlas vi i ridhuset på Södra Vallbyvägen 17 i Staffanstorp. Här visar Pernilla och hennes välutbildade häst oss grunderna i tömkörning rent praktiskt. Hon ger tips på övningar för nybörjaren och även för den vane tömföraren. Efteråt finns möjlighet för dem som vill, att få testa på tömkörning. Vi beräknas att vara klara cirka klockan 15:00. Vi bjuder på kaffe och kaka under eftermiddagen. 

Begränsat antal platser.

DATUM: Lördagen den 9 oktober
TID: 10:00–15:00
PLATS: Malmöbutiken och ridhuset i Staffanstorp
ANMÄLAN: via e-post till malmo@borjes.se och har ni frågor och funderingar så ring gärna butiken, telefonnummer 040-666 76 00. 
KOSTNAD: 50 kronor per person. Betalning sker i butiken (ni får även ett presentkort hos oss på motsvarande summa att handla för).

Övrig information: Pernilla Wigren är vår kollega som arbetar i Tingsryd och är specialiserad på körning. Hon har gått på Bollerup naturbruksgymnasium samt även utbildad Equiopat. Hon har stor erfarenhet av arbete med unghästar och tävlar i svår klass inom sportkörning.

Fler nyheter