Öppettider i våra hästbutiker hittar du här

Frakt 49 kr Vi skickar inom 1–3 dagar Fri frakt vid köp över 1900 kr*

0 0 kr
Till Kassan
Börjestips
Evenemang hos Börjes Hästsport

Evenemang hos Börjes Hästsport

Vi på Börjes Hästsport arrangerar ofta olika evenemang såsom utbildningar, föreläsningar eller kurser i våra butiker. Vi deltar även på många mässor och tävlingar där du har chans att träffa oss eller fynda till unika mässpriser. Titta gärna in här lite då och då för att tal del av information om vad som är på gång. Vi ses!Certifierad Ridning - 27/5 Malmöbutiken


Centrerad Ridning är en pedagogisk metod för att öka sin anatomiska medvetenhet och ryttarkänsla. Centrerad Ridning använder sig av uppsuttet arbete och avsuttna övningar för att lära sig om hur den mänskliga kroppen arbetar och samverkar med hästens rörelse och balans.

Nu erbjuder vi en kostnadsfri utbildning i centrerad ridning. Evenemanget vänder sig till ryttare inom alla discipliner och på alla nivåer.

När: Onsdagen 25 maj
Tid: Kl 18:30–20:00
Var: I Malmöbutiken

Vi bjuder på fika.

Anmäl dig via mail till malmo@borjes.se, via telefon: 040-666 76 00 eller direkt i butik.

Begränsat antal platser.

Om Jeanette som håller i evenemanget

Jeanette Släger är instruktör i Centrerad Ridning nivå II och har varit verksam i Skåne sedan 2011. Hennes två passioner i livet är klassisk balett och islandshästridning. Hon bor på en hästgård i det böljande landskapet på Söderslätt med sina islandshästar.

Fler nyheter