Hos oss har du öppet köp i 30 dagar. Byte på julklappar t.o.m 9/1 2022.

Frakt 49 kr Vi skickar inom 1–3 dagar Fri frakt vid köp över 1900 kr*

0 0 kr
Till Kassan
Börjestips
Evenemang hos Börjes Hästsport

Evenemang hos Börjes Hästsport

Vi på Börjes Hästsport arrangerar ofta olika evenemang såsom utbildningar, föreläsningar eller kurser i våra butiker. Vi deltar även på många mässor och tävlingar där du har chans att träffa oss eller fynda till unika mässpriser. Titta gärna in här lite då och då för att tal del av information om vad som är på gång. Vi ses!Kundkväll i Malmöbutiken


Vi bjuder nu in till kundkväll med ett helt nytt tema hos oss! Den certifierade hästterapeuten Rebecca Svärd berättar om hästens anatomi, bärighet, utrustningens påverkan och visar sina behandlingsmetoder. Det här vill du inte missa! 

Bakgrundsfakta

Rebecca följde sin dröm om att få arbeta med hästar och tog steget genom att utbilda sig till certifierad hästterapeut.

Rebecca brinner för det förebyggande och uppbyggande arbetet med hästen. Hon värdesätter ett bra grundarbete och sätter hästens välbefinnande framför allt. Rebecca strävar efter att ständigt vilja lära sig mer och öka sin möjlighet att hjälpa hästar och deras ägare. Hon fortsätter därför ständigt att utbilda sig kring hästar och deras fantastiska men samtidigt komplexa kroppar.

Idag arbetar hon med flertalet verktyg, varav den manuella terapin är grunden i hennes arbete. "Händerna är mina ögon", säger Rebecca. Förutom klassisk massage erbjuder hon även medicinsk laser, djupvågsmassage, kinesiotejp och lymfmassage.

Vi bjuder på kaffe och fika.

Anmälan är bindande, föreläsningen är kostnadsfri.

DATUM: Torsdagen den 2 december
TID: Ca 18:30–20:00
PLATS: Malmöbutiken
ANMÄLAN: via e-post till malmo@borjes.se och har ni frågor och funderingar så ring gärna butiken, telefonnummer 040-666 76 00

--------------------

Fler nyheter